Basket League Αρχική

Με την ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός!

To παιχνίδι που έκλεισε την 18η αγωνιστική στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένα ντέρμπι για γερά νεύρα, με την ομάδα του Μανολώπουλου να κυριαρχεί πλήρως το 1ο 20λεπτο, εναντίον ενός πολύ κακού Παναθηναϊκού, με τους παίκτες του Odded Kattash να παίζουν σαν να είναι υπνωτισμένοι, χωρίς καμία όρεξη και χωρίς φυσικά θέληση για την νίκη. Το Περιστέρι με ηγέτες τους Terran Petteway (13 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο  και 1 ασιστ) και ο Tre McLean (10 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα) ήταν οι 1οι σκόρερ για το Περιστέρι, ενώ ο Σαλούστρος σκόραρε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ με τον Βασιλόπουλο να προλαβαίνει να μοιράσει 5 τελικές πάσες στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε..

Από τον Παναθηναϊκό του 1ου 20λέπτου μόνο ο Μήτογλου, ψιλό-διασώθηκε με τους 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασιστ του στα 13.42’’ που αγωνίστηκε, ενώ ο Sant-Roos πρόλαβε να κάνει 3 λάθη στα 13 λεπτά που έπαιξε…

Στο 2ο 20λεπτο, και ειδικότερα στο 3ο 10λεπτο η κατάσταση ήταν η ίδια με τον Petteway να κάνει το ματς της ζωής του, κλείνοντας την περίοδο με 55-48 αλλά κυρίως δείχνοντας ότι αν το ματς κυλούσε έτσι η νίκη θα έγερνε προς την ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Με τον Kattash να είναι σε έξαλλη κατάσταση (σχεδόν σε όλο το ματς) αρχίζει την 4η περίοδο δίνοντας σαφείς οδηγίες ότι θέλει τον Παπαγιάννη να μπει στο ματς, ταυτόχρονα κάνει και την κίνηση ματ του αγώνα, στο 8.54’’ βγάζει Μποχωρίδη αφήνει μόνο τον Sant-Roos στα guard  και ψηλώνει το σχήμα βάζοντας μέσα τον Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή είχε σκάρτα 4 λεπτά.. Αυτό ήταν, το γήπεδο έγινε κατηφορικό!! Ο Κασελάκης με πάθος, άμυνες και τρίποντα, αλλά και με ένα καταπληκτικό αρχηγό, ο Παπαπέτρου σκόραρε από το 33ο λεπτό έως το 40ο 12 πόντους και ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά το ματς με ένα επιμέρους double score στο τέλος 13-26, με 68-74. 1ος σκόρερ για το Περιστέρι ο Petteway με 21 πόντους και 4 ασιστ, ενώ ο Mc Lean τέλειωσε με 15 και 4 ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός είχε τον Παπαπέτρου με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος σε 25 λεπτά, ενώ ο Παπαγιάννης με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και ένα λάθος στα 23.30 ήταν αρκετά καλός, ενώ ο Σαντ-Ροος, αν και άρχισε πολύ άσχημα (3 λάθη και 5 πόντους) έκλεισε το ματς με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος στο 2ο μισό που έπαιξε…

Το Περιστέρι (9-9) θα παλέψει μέχρι τέλους για την 5η θέση ενώ ο Παναθηναϊκός (14-2) βρίσκεται τυπικά στη 2η θέση με 2 αγώνες λιγότερους από το εκπληκτικό φέτος, Λαύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *